Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door bnтferplPep
  http://www.zagorodom.by/steny-2021.html
  http://alvarvas.blogspot.ru/search?updated-min=2008-01-01T00:00:00+03:00&updated-max=2009-01-01T00:00:00+03:00&max-results=7
  https://www.keramaster.com/gipsokarton-favorit-pri-otdelke-kvartir.html#comment-590
  https://www.keramaster.com/gipsokarton-favorit-pri-otdelke-kvartir.html#comment-594
  http://www.kianews.com.ua/node/54666/
  https://www.kinonews.ru/building_1557/
  http://www.krusto.ru/utonchennaya-kvartira-v-majami-s-vidom-na-okean/?show=slide
  http://www.martena.net/raznoe/166-dizayn-kvartir.html
  http://www.pedagoginfo.ru/2011_12_19_archive.html
  http://www.pedagoginfo.ru/2012_02_29_archive.html
  http://www.pedagoginfo.ru/search?updated-min=2012-02-01T00:00:00-08:00&updated-max=2012-03-01T00:00:00-08:00&max-results=44
  http://www.prikol.ru/2013/06/18/krivoj-les-4-foto/?replytocom=161049
  http://www.prikol.ru/2013/06/18/krivoj-les-4-foto/?replytocom=161053
  http://www.prikol.ru/2013/06/18/krivoj-les-4-foto/?replytocom=161326
  http://www.rutennis.com/blogi/blog-doktora-zlo/-1212121543?tmpl=component&print=1&layout=default&page=
  http://spanishrestaurant.ru/journalshowcomments.php?jpostid=242753736&journalid=3290568&go=next&categ=0
  http://www.ugrozenet.ru/bezopasnost-zhilischa/2726-pravila-provedeniya-kapitalnogo-remonta.html
  http://www.ugrozenet.ru/novosti/1463-kapitalnyy-remont.html
  http://uslugi-master.ru/poleznye-stati/komu-doverit-remont-kvartiry-2932?offset=580
  http://hiphop.in.ua/ru/statji/37-statji/4530-1.html
  http://sport-weekend.com/index.php?option=com_content&view=article&id=611:-lr-lr-&catid=42:f-pr-lea-gue&Itemid=55
  http://remont.eurostroyka.ru/orders/1898/
 • Geplaatst door Fokko&Joan
  Emmy&Wilma,
  We hebben genoten van jullie heerlijke hapjes.
  Het zag er fantastisch uit en het smaakte heerlijk!
  Onze gasten hebben het ook erg gewaardeerd.
  Groet,
  Fokko&Joan
 • Geplaatst door Greetje
  Wij hebben allemaal heel erg genoten van het heerlijke Marokkanse buffet. Het heeft de sfeer (nog meer) verhoogd!
  Dank!
  Greetje
 • Geplaatst door Jacqueline van Veldhoven
  In sept. hebben Emmy en Wilma voor ons een Italiaanse catering verzorgd voor 12 personen.
  Het was uitstekend! Lekker, mooi opgediend, warm en meer dan voldoende. Iedereen was enthousiast.
  De communicatie vooraf was ook erg prettig en informatief.
  Langs deze weg, nogmaals hartelijk dank.
  Jacqueline
 • Geplaatst door Rik Verheul
  Gisteren met acht collega's een kookworkshop gevolgd bij Samenindekeuken. Top! De gerechten, de voorbereiding, de ontvangst, het was allemaal prima geregeld. Iedereen heeft een heel leuke avond gehad.
 • Geplaatst door sylvia
  Vandaag geproefd van de heerlijke high tea bij jullie. Erg genoten! En alles was ontzettend lekker. Bedankt voor de goede zorgen!
 • Geplaatst door Sandion
  Supperrrrrr meiden echt top. Wij wonen in afrika en hier zou jullie concept goud zijn! Konden jullie maar konen, succes! Of zoals ze bij ons zeggen: Dramaoes!
 • Geplaatst door Reinier van der Sandt
  Ook ik heb beide afleveringen gezien, erg leuk, ik heb er veel van geleerd ! Als Alkmaar naast de deur lag kwam ik zeker langs, ik woon in Culemborg, erg ver weg... maar wie weet...
 • Geplaatst door patricia
  Vanuit Noorwegen, mijn woonplaats, via uitzending gemist, de documentaire gezien. Heel inspirerend! Jammer dat Hennie eruit gestapt is. Zij komt op mij over als iemand die ervoor zorgde dat jullie met beide benen op de grond bleven staan. Ik wens jullie nog veel succes en de hartelijke groeten aan Hennie. PS. Dit zou echt een gat in de markt hier in Noorwegen kunnen zijn. Nederlanders doen het goed hier (geboren ondernemers) en Noorwegen zit niet in een economiese crisis! Dames, hier is nog wat te ondernemen. Kom naar Lillehammer!
 • Geplaatst door Sandra
  Ooh ik heb op uitzending gemist nog geleken naar de uitzendingen wat heerlijk meiden wat hebben jullie dat leuk gedaan ook zo zo professioneel! echt top. Hennie is die eruit gestapt begrijp ik?
 • Geplaatst door Karin
  Ik heb net de documentaire over jullie teruggezien. Ik keek daarna op jullie site, maar ik zie Henny nergens meer. Zij was toch samen met jullie de winkel begonnen of is zij ermee gestopt?
 • Geplaatst door Karin
  Ik heb net de documentaire over jullie teruggezien. Ik keek daarna op jullie site, maar ik zie Henny nergens meer. Zij was toch samen met jullie de winkel begonnen of is zij ermee gestopt?
 • Geplaatst door Karin
  Ik heb net de documentaire over jullie teruggezien. Ik keek daarna op jullie site, maar ik zie Henny nergens meer. Zij was toch samen met jullie de winkel begonnen of is zij ermee gestopt?
 • Geplaatst door Karin
  Ik heb net de documentaire over jullie teruggezien. Ik keek daarna op jullie site, maar ik zie Henny nergens meer. Zij was toch samen met jullie de winkel begonnen of is zij ermee gestopt?
 • Geplaatst door Els
  Wat een prachtige documentaire. Ik wens jullie heel veel succes!!
 • Geplaatst door Torres Blues
  Hey Wilma en Emmy.

  Kwam vandaag toevallig jullie zoektocht naar een eigen bedrijfje tegen op de tv. Frans Brommet is altijd al een kei in het maken van dit soort programma`s en mijn bewondering en respect voor wat jullie voor elkaar hebben gekregen! Ik heb echt zitten genieten van het "gedoe" met die banken en dus gewoon zelf geld erin stoppen! Prachtig! Veel plezier en succes met alles!
  Greetz
  Torres Blues
  www.torresblues.nl
 • Geplaatst door Jacqueline
  Hoi Wilma en Emmy, wat een geweldige documentaire over jullie zoektocht. Positieve meiden dat zijn jullie. Jaloers op jullie doorzettingsvermogen en gefeliciteerd met het mooie eindresultaat .
  Groetjes Jacqueline
 • Geplaatst door Esther de Keyzer
  Hallo Emmy en Wilma,
  Een regenachtige zondag, en ik had zin in een luie dag.
  Groot fan van Frans Bromet, dus eens gekeken of er nog een docu tussen zat die ik niet had gezien. Zo kwam ik dus bij de docu die over jullie plannen gaat terecht, Welness is Booming. Ontzettend leuk om te zien hoe zo`n proces in zijn werk gaat. Grootse plannen, telkens bij moeten stellen en toch zo ambitieus en positief blijven, super! En dan uiteindelijk iets begonnen wat eigenlijk al die tijd al zo dicht bij jullie stond...Ik dacht dus al tijdens deel 1, waarom bekijken ze niet of ze verder kunnen in de catering/workshops, en uiteindelijk is dat hem toch geworden. Jullie winkel ziet er heel uitnodigend en warm uit en ik vind het ontzettend fijn voor jullie dat alles zo goed is verlopen. Ik wens jullie heel veel succes met Samen in de keuken!!! PS: Ik geef mijn collega even het adres van jullie webshop, die Volkswagenschort zal ze het einde vinden. Groet Esther
 • Geplaatst door Emmy&Wilma
  Iedereen hartelijk dank voor jullie berichtjes, graag sturen wij iedereen een persoonlijk berichtje, maar helaas hebben een paar van jullie ervoor gekozen om een `foutief`email adres achter te laten, voor diegene: Hieronder het verhaal achter de documentaire Wellness is booming!

  De opname zijn bijna 5 jaar geleden begonnen en in 2010 hebben wij de deuren van Samen in de Keuken geopend. Na ongeveer 4 maanden gaf Hennie aan te willen stoppen. Ondernemen bleek niet haar ding, zij koos ervoor om bij ING te blijven. In goed overleg is zij gestopt. Wij stonden en staan nog steeds achter onze eerste plan om met ons drietjes de zaak Samen in de Keuken te starten.
  Samen in de Keuken neemt vanavond onder het genot van een portje deze dag nog eens door en na het succesvol cateren van een bruiloft(150 personen), een lifestyle event in Broek op waterland en een kookworkshop (nu nog
  bezig) kunnen we tevreden terugkijken op twee succesvolle jaren. Wij werken keihard en zijn heel erg blij dat het ons is gelukt om een eigen zaak te
  beginnen, weliswaar geen Wellness resort, maar we hebben ondertussen de DSB bank en Fortis overleefd.
  We zijn ruim twee jaar door Frans Bromet gevolgd, nog niet de helft van alle opname is te zien geweest op tv.
  Hartelijke groet, Emmy&Wilma
 • Geplaatst door Babbe
  Mooie, fraaie site. Was wat bijstellen van welness naar kookwinkel maar respect voor jullie doorzettingsvermogen. How about Henny, waarom wordt zij niet genoemd op jullie site. Zij heeft ook toch een flinke aandeel gehad in de realisatie en was nog wel voornemens haar vaste baan op te zeggen om dit tot een suc6 te maken ..........
 • Geplaatst door regina
  Hallo meiden,

  Net de uitzending gezien en ik vind jullie een stel doorzetters die er mogen zijn!
  Leuk dat het jullie gelukt is en ik wens jullie veel suc6!!

  groeten,
  Regina
 • Geplaatst door Hans
  Ook nieuwsgierig naar nr 3 n.a.v. televisie uitzending. Klein beginnen en dan groeien is daarbij het motto. Gelukkig voor jullie hoefde je daar niet eerst achter te komen met een restschuld van 2 miljoen (d.m.v. een gladde "bemiddelaar" ! )
  Leuke winkel en veel plezier in het ondernemen gewenst!
 • Geplaatst door erik
  mooie messen van Pure Komachi, perfect en blijven scherp, bedankt voor het goede advies.
 • Geplaatst door Francijna van Diepen
  Ik heb nu de hele serie van de PureKomachi messen in huis.
  Geweldige messen.

  Gr Grancijna van Diepen.
 • Geplaatst door emma
  wat een gezellige winkel, ben leuk geholpen en een goede uitleg over die Magimix (vanuit de Linda), een aanwinst in mijn keuken, kom snel weer langs. vrgr emma
 • Geplaatst door Nel Bakker
  Hallo, wij willen graag met een groepje van waarschijnlijk rond de 8 of 10 personen een workshop taarten versieren/decoreren/maken doen. Is dat mogelijk bij u? Ik hoor het graag van u.

  Mvg Nel
 • Geplaatst door ellen Bijman
  Ook gistermiddag-avond was weer gezellig. Jeeh dat pasta maken is best wel een ding! Het is ook zo leuk dat je mensen tegen komt waar je zomaar een klik mee hebt. Meiden het was weer toppie!
 • Geplaatst door natacha
  wat is jullie nieuwe website mooi en goede uitgebreide informatie over alle leuke dingen die jullie doen en verkopen. Ik hoop, en dat gaat zeker lukken, dat jullie Alkmaar nog lang blijven verrijken!!!!!!!!!!!
 • Geplaatst door ellen Bijman
  Het was gisteravond heeel gezelig en ook nog LEKKER met het maken van stamp-stoofpot. En dan nog de koffie met voor mij.... mmm lekker. Dank jullie wel
 • Geplaatst door anja
  leuke winkel in gezellig straatje, die gekleurde Kai messen bevallen prima, nog bedankt voor de goede uitleg!
 • Geplaatst door Marian
  Net thuis van een workshop pasta maken. Was echt super leuk en gezellig!!
 • Geplaatst door sanny
  een leuke en gezellige winkel in dat leuke straatje, De Hekelstraat. zijn heel leuk geholpen en komen zeker terug !
 • Geplaatst door Thea de Greeuw
  Hallo,

  Erge leuke winkel, kwam er vanmiddag voor t eerst.
  Ik zal hier zeker vaker komen.
  Komen er nog meer kookworkshops in 2011 na mei?

  Groet, Thea de Greeuw
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door denise
  wat een leuke en gezellige winkel, een aanwinst voor Alkmaar!
 • Geplaatst door Suzanne
  Beste Emma en Wilma, wat hebben we gisteren een geweldige avond gehad tijdens de kookworkshop 1001 nachten. Heerlijk eten, super gezellig mensen en wat een leuke sfeer in de winkel. Heerlijk om daar te kunnen koken en daarna lekker te dineren. Bedankt voor de gezellige avond en ik kom zeker nog een keer terug voor een andere workshop! Groetjes, Suzanne
 • Geplaatst door natacha
  hoi emmy en wilma,
  wat een mooie en gezellige site. Je wordt er helemaal vrolijk en hebberig van.
  Groetjes natas
© 2010 - 2020 samen in de keuken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel