French Kiss kruidenmix

Artikel 21 van 34
€ 6,95 (inclusief btw)

Vadouvan is een kruidenmengsel dat door de Fransen is meegenomen uit India. Er zijn heel veel variaties op dit kruidenmengsel, doordat elke regio zijn eigen samenstelling kent. Verschillende variaties is gecombineerd in één heerlijke mix: French Kiss! Door de subtiel pittige, iets zoetige, frisse en licht rokerige smaak past het in heel veel gerechten; erg veelzijdig dus. Zo wordt gezond eten nog makkelijker. En leuker.

welke smaken vind je in French Kiss? Denk bijvoorbeeld aan kaneel en komijn die een warme twist geven, dragon die op zijn beurt weer een heerlijke aromatische, anijsachtige smaak geeft, paprika en chili die voor een licht pitje zorgen, en citroen die de frisse tint voor zijn rekening neemt. Een tal aan heerlijke natuurlijke smaakmakers dus.

Een fantastisch kruidenmix voor zowel Vlees- en visgerechten deze geef je een heerlijke twist met Vadouvan. Maar ook groenten geef je er een heerlijke smaak mee, vooral als ze geroosterd zijn. Of maak er een lekkere soep van. Ook dipjes en sausjes geef je een heerlijke smaakboost. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… ;-)
© 2010 - 2024 samen in de keuken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel